Ste-pa d.o.o. knjigovodstveni servis


Poduzeće Ste-pa d.o.o. osnovano je 2008. godine.

Voditeljica knjigovodstvenog servisa sa svojih 25 godina iskustva rada u struci brine da bude zadovoljena naša misija, a to je da Svi naši korisnici imaju u nama pouzdanog partnera i da se možemo pohvaliti brigom koju vodimo o njihovom kompletnom poslovanju.

Suradnja s nama omogućit će Vam da se u miru posvetite svojem praktičnom poslu. O rokovima, kontaktu sa Poreznom upravom, Regosom, Finom, bankama, te Vašim ostalim obvezama – brinut ćemo mi!

Naša upornost u rješavanju problema bez obzira na njihovu složenost te stalna želja za učenjem i usavršavanjem čine nas idealnim izborom za podršku i unaprjeđenje poslovanja naših klijenata.

U knjigovodstvenom servisu koristimo programe lako prilagodljive Vašim potrebama. Programi kojima obavljamo knjigovodstvene usluge su kupljeni i licencirani u Hrvatskoj. Naše poslovanje je u korak s vremenom. Koristimo sve portale (e-fina, e-porezna, e-mirovinsko, e-zdravstveno, e-bankarstvo…)

Obratite nam se brzo i jednostavno:

pišite nam putem obrasca

pišite nam ili nas posjetite u našem uredu

nazovite nas

pišite nam našu adresu ili nam se javite e-mailom

NAŠA MISIJA I VIZIJA

Naša misija je svakom klijentu pružiti sigurnost i cjelovitu podršku u poslovanju te na taj način doprinijeti ostvarenju poslovnih ciljeva svim svojim partnerima.

Kontaktirajte nas s povjerenjem...

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

 • Renata Dragaš,

  Ste-pa d.o.o. nam je pomogla da imamo jasan pregled poslovanja, potrebne informacije koje dobijemo brzo i kvalitetno, kao i savjete koji su nam bitni zbog čestih poreznih promjena. Ste-pi d.o.o smo s punim povjerenjem povjerili naše računovodstvo. Te možemo preporučiti i drugim poduzetnicima. S punim povjerenjem Ste-pi d.o.o. smo prepustili obradu računovodstvenih podataka i osim što smo dobili prvorazrednu uslugu, profitirali smo i u vremenu koje smo mogli utrošiti na kreativni posao.

  Renata Dragaš,
  Pulchellus j.d.o.o.
 • Anna Maria Novak
  Ste-pa d.o.o.  je od samog početka naše poslovne suradnje pokazao visoku profesionalnost i znanje. Zbog prirode i tempa našeg posla, kao i zbog čestih izmjena zakonske regulative u pogledu računovodstva i financija, potreba nam je imati na usluzi za to područje vrhunsku tvrtku. U svom poslu tražimo ozbiljnost, pouzdanost i promptnost u rješavanju problema. U području računovodstva to smo našli u tvrtki Ste-pa d.o.o., na koju se u tom području možemo uvijek osloniti i koja je kroz dosadašnji period suradnje stekla naše puno povjerenje.
  Anna Maria Novak
  Viki d.o.o.
 • Nevenka Obadić
  Zahvaljujem Vam se na Vašoj izuzetnoj profesionalnosti,spremnosti pomoći savjetom u svakom trenutku,te nadasve ljudskom pristupu klijentu što je danas nažalost velika rijetkost.Hvala Vam i nadam se da ćete ostati i dalje tako profesionalni.
  Nevenka Obadić
  Boja soboslikarstvo
 • Dragan Kukovec,
  Njihovi smo klijenti već niz godina i svojim trudom i profesionalnošću knjigovodstvo Ste-pa d.o.o. iz godine u godinu nadmašuje sva naša očekivanja. Posebno smo zahvalni za savjete i bezgranično strpljenje koje imaju s obzirom na naše česte upite. Odgovori su uvijek brzi i detaljni i sa sigurnošću tvrdim da je Stepa knjigovodstvo značajno doprinijelo poslovnom uspjehu naše tvrtke! Bezrezervno preporučujem!
  Dragan Kukovec,
  Autopromotor d.o.o.
 • Davor Fekonja,
  Za našu višegodišnju  poslovnu suradnju  sa knjigovodstvenim servisom Ste-pa d.o.o., FDS d.o.o. upućuje samo riječi hvale. Naime, suradnja je odlična po svakom pitanju, a posebno na ažurnosti i rješavanju problema. Dosad je riješila svaki problem i dala dobar savjet. Stoga, servis Ste-pa d.o.o. preporučujemo svima
  Davor Fekonja,
  direktor FDS d.o.o.
 • Romana Ratkaj
  Vec 4 godine, točnije od osnivanja udruge vjerno prepuštam financije tvrtki Stepa d.o.o.. Uz Martinino iskustvo u svom poslu, mogu mirno spavati i obavljati svoj posao! Sve pohvale!
  Romana Ratkaj
  predsjednica UPS Feel
 • Antonia Katherine Novak
  Do računovodstvenog servisa Ste-pa d.o.o. došli smo preporukom. Ste-pa d.o.o. obavlja računovodstvene usluge za Tajna Gline j.d.o.o. od 2014. godine tj. od samog otvaranja firme. Jedan od najbitnijih segmenata poslovanja je i naše knjigovodstvo. Redovito prati bitne računovodstvene stavke pa se onda pravovremeno može reagirati. Pravovremeno nas obavještava o novim zakonskim aktima vezanim za poslovanje. Otvorena je u komunikaciji, ugodna i fleksibilna osoba. Možemo iskazati potpuno zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom. Svakako preporučujemo kolegama za suradnju.
  Antonia Katherine Novak
  Tajna Gline j.d.o.o.

JESTE LI ZAINTERESIRANI?
KONTAKTIRAJTE NAS