Mi brinemo o vašem poslovanju, pružamo vam podršku i savjetujemo vas kao da se radi o našem vlastitom poslu, a i radi se – jer dok ste vi uspješni i mi radimo dobro i rastemo zajedno s vama.

U današnje vrijeme nije jednostavno biti poduzetnik, međutim to je, po našem mišljenju, jedan od najvažnijih poslova na svijetu. Upravo radi toga u knjigovodstvenom servisu Ste-pa d.o.o. ne nudimo vam samo „vođenje knjiga“ već vam želimo biti i partner na kojega se možete osloniti na putu do poslovnog uspjeha.
To znači da ćemo vam pružiti puno više od točnog i pravovremenog vođenja poslovnih knjiga, izrade obračuna i slanja obrazaca.


Naša je briga i da na vrijeme budete informirani o tome poslujete li s dobiti ili gubitkom, o izmjenama zakona i propisa koji se tiču vašeg posla, da dobijete pouzdan porezni savjet te da u svakom trenutku imate nekoga tko će vas saslušati i riješiti problem ili naći za to odgovarajućeg stručnjaka.
Profesionalno i korektno obavljamo posao koji ste nam povjerili. Neprekidno se usavršavamo prateći stručnu literaturu i pohađajući seminare koji su bitni za vaše poslovanje, te Vam kao našem klijentu prenosimo novosti jednostavnim i razumljivim rječnikom .

Kao naš klijent imat ćete informacije koje su vezane za vaše poslovanje besplatno i u svakom trenutku ćete znati koje propise trebate i kako ih trebate primijeniti.

Svakom klijentu pristupamo individualno ovisno o djelatnosti kojom se bavi te mu posvećujemo potpunu pažnju na svakom koraku poslovanja.